Pannenkoeken

Voor de allerlekkerste pannenkoeken kunt u terecht bij Pannenkoekenhuis Kijkduin. Pannenkoekenhuis Kijkduin is het enige pannenkoekenhuis in Kijkduin en heet u graag welkom! Wij hebben de lekkerste en verste pannenkoeken in Kijkduin en Den Haag. Het Pannenkoekenhuis is een gezellig restaurant met een uniek interieur aan de boulevard van Kijkduin. In Pannenkoekenhuis Kijkduin vindt u een piratenthema wat is doorgevoerd in heel het restaurant. Van onze piratenmascottes bij de deur, tot de verborgen schat in onze vloer, u bent nooit uitgekeken. Pannenkoekenhuis Kijkduin is op deze manier een avontuur voor jong en oud. Ook onze menukaart heeft voor ieder wat wils, zoete pannenkoeken, maar ook heerlijke hartige pannenkoeken. Op ons menu staan bekende pannenkoeken varianten en onze eigen specialiteiten.

De pannenkoeken op onze menukaart zijn speciaal voor u geselecteerd. Bij Pannenkoekenhuis Kijkduin worden de pannenkoeken bereid in een speciale carrousel die u in onze open keuken kunt bewonderen. Met ons eigen ontwikkelde beslag krijgt u een pannenkoek zoals nergens anders. Kies voor een klassieke pannenkoek met spek of kaas, of ga voor een van onze specialiteiten en geniet van nieuwe smaaksensaties. Beslis in welke pannenkoek u trek hebt en bekijk vanaf uw tafel hoe de pannenkoeken in onze open keuken voor u worden bereid door onze chefkok. Kunt u ons geheime recept voor het unieke pannenkoekenbeslag raden? U bent meer dan welkom om meerdere keren te komen proeven en raden.

Naast pannenkoeken voor volwassenen, hebben we ook pannenkoeken voor kinderen. De pannenkoeken zijn van kleiner formaat voor onze kleinere pannenkoekensmullers. Ook voor kinderen kunt u kiezen uit diverse soorten pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Kijkduin. De pannenkoeken voor kinderen worden ook in de speciale pannenkoeken carrousel bereid en zijn tegelijk met de grotere pannenkoeken klaar. Wilt u zelf eerst een voorgerecht, maar kunnen de kinderen niet meer wachten? Geef dit dan door aan de bediening. Zij zullen er voor zorgen dat uw voorgerecht en de pannenkoeken van de kinderen tegelijk worden geserveerd.

In Pannenkoekenhuis Kijkduin staat een grote gezellige familietafel waar u met de hele familie kunt genieten van onze heerlijke gerechten van onze menukaart. Speciaal voor families die graag samen tafelen staat er een familietafel op de menukaart van Pannenkoekenhuis Kijkduin. Acht pannenkoeken met diverse losse toppings zullen worden geserveerd voor u en uw familie. Het beleggen van de pannenkoeken en het delen van de pannenkoeken is een leuke en gezellige bezigheid en een garantie voor een heerlijk moment. Wilt u aan deze grote tafel genieten van onze pannenkoeken? Dan kunt u altijd binnen komen lopen.

Reserveren kan natuurlijk ook. Stuur ons een berichtje middels ons contactformulier of bel ons tijdens openingstijden. Vermeld wanneer u zou willen komen, met hoeveel personen u komt en of u nog speciale wensen heeft, bijvoorbeeld de grote tafel of juist uitzicht op strand en zee. Wij vinden het ook leuk om te weten of er een speciale gelegenheid is om langs te komen, we vieren graag met u mee.

Bij Pannenkoekenhuis Kijkduin kunt u niet alleen poffertjes of pannenkoeken eten. U bent ook op de juiste plek bij Pannenkoekenhuis Kijkduin voor een kopje koffie of een ander drankje met een lekker gebakje of borrelplank erbij. Onze menukaart is zo ontworpen dat er voor op elk moment van de dag wat geschikts op staat. U kunt dus bij ons terecht tijdens ontbijt, lunch, diner, koffietijd en borreltijd. Na dinertijd zal de keuken gaan sluiten, maar blijven wij nog wel open voor een drankje en bent u nog steeds erg welkom. Vanaf ons terras kunt u zomers nog genieten van de zonsondergang.

Kom langs bij Pannenkoekenhuis Kijkduin en ontdek onze kaart met heerlijke gerechten, ons gezellige en avontuurlijke restaurant en ons zonnige terras met uitzicht op strand en zee.